Radionica

Radionica “Procesi digitalizacije u MSP i njihov utjecaj na strukovno obrazovanje“

15/03/2018
U Zagrebu, u hotelu Esplanade, dana 19. travnja 2018., od 13 do 15 sati, bit će održana radionica “Procesi digitalizacije u malim i srednjim poduzećima (MSP) i njihov utjecaj na strukovno obrazovanje“.
Radionicu organizira radna skupina „Digitalizacija” osnovana u sklopu osmog prioritetnog područja (PP8) Strategije EU za dunavsku regiju (EUSDR).

Procesi digitalne transformacije u dunavskoj regiji zahtijevaju inovativne poslovne ideje unutar MSP-a te odgovarajuće osposobljene djelatnike. Tijekom radionice bit će predstavljen inovativni model razvijen unutar projekta DIGITRANS (projekt se provodi uz potporu Dunavskog transnacionalnog programa) koji može ponuditi učinkovita rješenja za mala i srednja poduzeća u cijeloj dunavskoj regiji. Obzirom da će na radionici biti prisutni predstavnici MSP-a te važnih dionika iz dunavske regije, posebice iz Baden-Württemberga i Hrvatske, ovo je, također, prilika za uspostavljanje poslovne suradnje.

Program radionice:

13:00 – 13:10      Uvod: Digitalna transformacija u malim i srednjim poduzećima
13:10 – 15:00      Brzi tečaj inovacija: Kako proizvodna tvrtka postaje pružatelj digitalnih usluga

Radionica je namijenjena malim i srednjim poduzećima, ali također su dobrodošli i drugi zainteresirani dionici. Za sudjelovanje na radionici, prijava na: judit.schrick-szenczi@wm.bwl.de najkasnije do 23. ožujka 2018.

Pozivnica