AIR Događanje

Odgođeno – Besplatna radionica Design Thinking-a za poduzetnike

21/02/2020

Obavještavamo vas da se radionica AIR Design Thinking odgađa zbog okolnosti izvan kontrole organizatora. Novi datum održavanja objavit ćemo uskoro.

Unaprijed zahvaljujemo na razumijevanju.

Radionica o ljudskim resursima bit će održana prema rasporedu.

 

U sklopu Akademije za industrijski razvoj (AIR), u četvrtak i petak, 27. i 28. veljače, u City Plazi Zagreb, na adresi Slavonska avenija 6, bit će održana radionica za poduzetnike pod nazivom “Design thinking metoda za razvoj i brzu komercijalizaciju inovacija”.

Design Thinking, odnosno dizajnersko promišljanje, je metodologija usmjerena k procesu pronalaženja inovativnih rješenja u razvoju poslovanja i rješavanju poslovnih izazova. Metodologija Design Thinking-a razvijena je još 1970-ih, popularizirana 1990-ih, a danas je praksa u poslovanju svih velikih svjetskih poduzeća i odličan je skup alata svima koji žele osuvremeniti i povećati efikasnost svoga poslovanja u skladu s poslovnim izazovima današnjice.

Ovu interaktivnu radionicu s naglaskom na praksi, vodit će europski stručnjak u području Design Thinking-a, Oliver Kempkens te Miroslav Kosović, trener vodeće savjetničke kuće za Design Thinking u Hrvatskoj.

Pozivamo velike, srednje i male poduzetnike koji žele usvojiti najkorišteniju svjetsku inovacijsku metodologiju te razviti i povećati broj komercijaliziranih inovacija da se prijave. Radionica će biti održana na engleskom jeziku. Sudjelovanje je besplatno za sve polaznike, a broj mjesta je ograničen. Više informacija možete pronaći na poveznici na kojoj se možete i službeno prijaviti.

Radionice i predavanja Akademije za industrijski razvoj namijenjene su poduzetnicima koji žele povećati svoju konkurentnost na tržištu, biti spremni za budućnost, brzo i učinkovito inovirati te internacionalizirati poslovanje.
Korisnik Strateškog projekta za podršku inicijativa klastera konkurentnosti (KK projekt), u okviru kojega se održavaju edukacijske radionice AIR-a je Ministarstvo gospodarstva, poduzetništva i obrta, dok je Hrvatska gospodarska komora partner na projektu. KK projekt (KK.01.2.2.01), sufinanciran je iz Europskog fonda za regionalni razvoj, Operativnog programa konkurentnost i kohezija.