CIRAZ

Poziv na Okrugli stol – Razvoj i primjena robotike u Hrvatskoj

13/11/2017

Okrugli stol – Razvoj i primjena robotike u Hrvatskoj, održat će se u Hrvatskoj gospodarskoj komori, na adresi Draškovićeva 45, Zagreb, u srijedu, 6. prosinca od 14:00 do 16:15 sati.

Teme okruglog stola su:

  • Svjetski trend razvoja i primjene robotike u kontekstu Industrija 4.0 (prof. dr. sc. Bojan Jerbić, Sveučilište u Zagrebu Fakultet strojarstva i brodogradnje)
  • Autonomni i kooperativni robotski sustavi (prof. dr. sc. Ivan Petrović, Sveučilište u Zagrebu Fakultet elektrotehnike i računarstva)
  • Perspektive razvoja i primjene zračne robotike u Hrvatskoj (prof. dr. sc. Stjepan Bogdan, Sveučilište u Zagrebu Fakultet elektrotehnike i računarstva)
  • Perspektive razvoja i primjene podvodne robotike u Hrvatskoj (izv. prof. dr. sc. Nikola Mišković, Sveučilište u Zagrebu Fakultet elektrotehnike i računarstva)
  • Edukacija u području robotike (prof. dr. sc. Zdenko Kovačić, Sveučilište u Zagrebu Fakultet elektrotehnike i računarstva)

Okrugli stol organizira Odbor za suradnju s gospodarstvom i regionalni razvoj Akademije tehničkih znanosti Hrvatske u suradnji s Hrvatskom gospodarskom komorom i Inovacijskim centrom Nikola Tesla.

Zainteresirani mogu prijaviti svoje sudjelovanje do 5. prosinca ispunjavanjem obrasca na internetskim stranicama Hrvatske gospodarske komore.

Vrijeme održavanja: 6. 12. 2017.   /   Rok prijave: 5. 12. 2017.